Dieselkort

Hjem » Dieselkort<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Dieselkort

Få kontroll på bedriftens dieselutgifter!
Kontakt oss

Fyll diesel

Næringsdrivende kan hos oss fylle diesel og få en samlet faktura i etterkant.

Kontakt oss for mer info og priser.

Historie

I 1965 startet Arnt Hernes opp med salg av diesel og smøreolje. Prisen til bøndene varierte mye, og tanken var at en avtale gjennom medlemskap i bondelaget ville spare en del for medlemmene. Det var ikke enkelt å komme inn blant de store og etablerte oljeselskapene, og bondelagets medlemmer var også skeptiske.

Løsningen ble Gulf, en ny, liten aktør i oljemarkedet.

Avtale ble inngått mellom Gulf og Oppland Bondelag, med Arnt Hernes som distributør i Sør-Gudbrandsdal og Odd Byfuglien i Vestoppland. De startet med en tankbil på deling og kjørt en uke i hvert distrikt. Første levering av diesel var høsten 1965, og literprisen var 19 øre. Salget økte jevnt og trutt, og i 1967 kjøpte Arnt egen tankbil. Fra 1. januar 1968 ble det ført kundekort for hånd på alle salg, noe som gjorde kundeoppfølging enklere. Maskinparken utviklet seg stadig, og dermed også kravene til smøremidlene.

Punkter

EDB-Faktura

Frem til 1985 ble all fakturering gjort for hånd, men i 1985 ble Beck Oljesenter første oljeselskap med EDB-faktura til kundene.

Nye eiere i 2001

Etter Arnt Hernes’ bortgang i 1990 overtok Olaug Hernes ansvaret for bedriften, frem til nye eiere overtok i 2001.

Bestill produkter

Fyll inn hvilket produkt du vil ha, hvor mye du vil ha av det og når du vil ha det. Også sender du det avgårde til oss. Enkelt. Og greit!

1 Velg produkt
2 Kontakinfo
3 Ferdig
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY